Abonnemang


Abonnemang

 

Om du inte önskar bli medlem i någon förening, så kan du få tillgång till hela Erik Wahlbergs släkt- och familjeforskning (online).


Här kan kan du beställa abonnemang på Erik Wahlbergs forskningsmaterial som omfattar omkring 10 000 sidor forskning om släkter och familjer i Tornedalen, på båda sidor om gränsen mellan Sverige och Finland. Tidsepoken som Erik Wahlberg forskat i sträcker sig mellan 1600-talet till slutet av 1800-talet.

 

För att få tillgång till materialet så kan du betala en avgift på 200 kr för ett halvår och/eller 300 kr för ett helt år.

 

Så här gör du:


Betala in abonnemangsavgiften till vårt bankgiro.

Fyll i formuläret och skicka iväg det..

När vi har emottagit betalning skickar vi inloggningsuppgifter.


Fortsätt under abonnemang.


AbonnemangMånader

6

12

Pris

200

300

Gå vidare till beställning av abonnemang.Medlemskap

 

Gratis tillgång till släkt- och familjeforskningen för dig som är medlem eller nyanmäler som medlem. Medlemsavgifter för ett helt år är 150 kronor. Som medlem får du även tillgång till medlemssidor på http://haparandatornio.net och http://matarengi.org/index.html

 

Så här gör du för att registrera dig som medlem:

Gå till registreringssidan via länken.

Skriv in ditt namn, telefonnummer (gärna mobilnummer), din epost, adress, postnummer och ort.

Under "Medlem, info" skriver du "Jag önskar bli medlem i  Haparanda Tornio Släktforskarförening (HTSF) eller Matarengi Forskarförening (MFF). Viktigt för att medlemsregistreringen kommer till rätt förening.

Efter att vi erhållit medlemsregistreringen så får du en faktura skickad direkt till din epostadress du angivit i din anmälning om medlemskap.

Efter att du betalat medlemsavgiften och vi ser den på vårt konto så erhåller du ett användarkonto och lösenord.

OBS! Viktigt när du betalar medlemsavgiften via din bank, att du även uppger ditt namn så att vi vet vem som betalat medlemsavgiften.