Abonnemang


Abonnemang

 

Om du inte önskar bli medlem i någon förening, så kan du få tillgång till hela Erik Wahlbergs släkt- och familjeforskning (online).


Här kan kan du beställa abonnemang på Erik Wahlbergs forskningsmaterial som omfattar omkring 10 000 sidor forskning om släkter och familjer i Tornedalen, på båda sidor om gränsen mellan Sverige och Finland. Tidsepoken som Erik Wahlberg forskat i sträcker sig mellan 1600-talet till slutet av 1800-talet.

 

För att få tillgång till materialet så kan du betala en avgift på 200 kr för ett halvår och/eller 300 kr för ett helt år.

 

Så här gör du:


Betala in abonnemangsavgiften till vårt bankgiro.

Fyll i formuläret och skicka iväg det..

När vi har emottagit betalning skickar vi inloggningsuppgifter.


Fortsätt under
Registrering och betalning av Abonnemang eller Medlemsskap.Medlemskap

ger dig tillgång till Erik Wahlbergs släkt- och familjeforskningen. Medlemsavgifter för ett helt år är 150 kronor. Som medlem får du även tillgång till medlemssidor på http://haparandatornio.net  eller http://matarengi.org/index.html

 

Du kan registrera ditt medlemsskap via dessa länkar:


För Haparanda Tornio Släktforskarförening (HTSF).

För Matarengi Forskarförening (MFF).

Följ anvisningar som finns där.Efter att du betalat medlemsavgiften och vi ser den på vårt konto så erhåller du ett användarkonto och lösenord.

OBS! Viktigt när du betalar medlemsavgiften via din bank, att du även uppger ditt namn så att vi vet vem som betalat medlemsavgiften.